Lehdistön kommentit

”Klovni Dodo (Jari Siljamäki) on kaikkea mitä voi toivoa. Hän on ristiriidaton, valoisa, viihdyttävä, kiltti – listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, eikä hän silti ole tylsä. Ensi sekunneista yleisö ulvoo, nauraa ja elää kympillä juonessa mukana.”
– Kaleva 23.2.2008

”Täysveristä klovneriaa. Tämä on harvinaista herkkua!”
– Helsingin Sanomat 27.4.2003

”Klovni Dodo nostaa naurun kattoon.”
– Ilta-Sanomat 12.11.1997

”Suositun katuteatterin vaativa tehtävä on tänä vuonna annettu jyväskyläläisen Jari Siljamäen alias klovni Dodon, harteille. Onnistunut valinta. Siljamäki hallitsee hyvin klassisen klovnerian ja pantomiimin.”
– Kouvolan Sanomat 15.5.2004

”Klovni Dodo luottaa lempeään tilannekomiikkaan ja vuorovaikutukseen, joka riemastuttaa lapsia aina. Elämys syntyy ilman erikoisefektejäkin vaikka pehmolelutiikeriä hyödyntäen. Pallonkäsittely on tietenkin kestohitti: Siljamäen jongleeraus saa pikkupojat ihailusta ymmyrkäisiksi.”
– Kaleva 19.3.2006

”Aivan erityistä juhlahumua konserttiin toi klovni Dodo. Jari Siljamäki on kehittänyt vuosien mittaan hahmostaan niin sympaattisen persoonan, että jo ensi-ilmestys ihastutti. Perkoilan Postipaketin sävelten jälkeen Dodo yllätti tarttumalla itse kitaraan, ja sitä ennen muutamaan muuhunkin soittimeen. Tämä sydämellinen klovni on aarre Keski-Suomelle, ja kun kaksi aarretta kohtaa, yhteissumma vain kasvaa korkoa.”
– Keskisuomalainen 8.10.2005

”Tiden flyter behagligt i Dodos sällskap.”
– Hufvudstadsbladet 25.4.2003


”Oно шло без текста, но было понятно и взрослым, и особенно детям, которые веселились от души.”
– Мытиши (еженедельник) сентября 2006
Suomennos:
”Esitys oli sanaton, silti se oli ymmärrettävä sekä aikuisille että erityisesti lapsille, jotka nauttivat täydestä sydämestään.”
– Mytistsi-viikkolehti (Moskova) syyskuu 2006

”Dodon show puhuu ilmeiden ja eleiden kuvina enemmän kuin sanat kilon paketeissa.”
– Koillis-Häme 15.7.2002

”Klovni Dodo viihdytti nukketeatteripäivillä tunnelmallisella ja riemastuttavalla esityksellä.”
– Kangasalan Sanomat 10.8.1999

”…jonka jälkeen jyväskyläläinen miestrio Loiskis asteli lavalle. Mukaan mahtui neljäskin hahmo, Jari Siljamäki alias klovni Dodo, joka oli illan aikana lasten ehdoton suosikki. Dodon tempaukset saivat lapset (vanhempineen) kiljumaan ilosta.”
– Suur-Keuruu 10.10.2005

�Dodo loihtii l�mmint� naurua.�
– L�nsi-Savo 17.3.2000

”Jari Siljamäen klovnishow on tosiaan lumoava. Dodo on luonnollinen. Todellinen antisankari mystisiä maageja tulvillaan olevassa taikamaailmassa.”
– Keskisuomalainen 8.3.1999

”Klovni Dodon yllätyksellinen ja hauska esitys tempaisi yleisön täysillä mukaan.”
– Varkauden Lehti 3.3.2000

”Klovni Dodo hauskuutti lapsia persoonallisen esityksensä loppusekunneille asti. Myöskään vanhemmat katselijat eivät voineet olla nauramatta klovnin hulluille tempuille.”
– Pieksämäen Lehti 21.7.1999

”Vierasvoimaa esitykseen toi jyväskyläläinen flamenco-ryhmä, jonka säestäjä Jari Siljamäki velmuili ohjelmien sisäänkuulutukset. Ammattiklovni ja myös tanssillinen monitaitomies osasi ottaa yleisönsä. Metka pakkaus.”
– Sisä-Suomen lehti 1.5.1998

”Kaunis musiikki loi salaperäisen tunnelman, jossa hassut tai näkymättömät esineet ja klovnin yksinkertainen ja yllättävä logiikka loivat oman satumaailmansa. Se kahlitsi niin lasten kuin aikuistenkin huomion.”
– Kangasniemen kunnallislehti 3.8.2006

”Hän nappasi isot ja pienet katsojat otteeseensa heti, kun hänet matkalaukkujen takaa erotti. Miten sympaattinen hahmo!”
– Keskisuomalainen 13.7.2003

”Dodon esitys oli taideteos, sillä hän piti yleisön otteessaan ilman vuorosanoja. Klovnin hassut ilmeet ja temput räjäyttivät yleisön nauruun kerta toisensa jälkeen.”
– Kunnallissanomat 27.5.2004
(Jalasjärven ja Peräseinäjoen alueiden paikallislehti)


”Klovni Dodon ohjelmassa on elementtejä aikuisille ja lapsille. Yleisö viihtyy, eikä aika tule pitkäksi.”
– Mäntsälä 7.10.2002

”Taikuuden jälkeen vuoron saikin Klovni Dodon ja Loiskiksen yhteissetti, jonka aikana kuultiin päivän suurimmat ja innokkaimmat suosionosoitukset. Visuaalinen klovniteatteri yhdessä musiikin kanssa oli riittävän yksinkertaista lapsille, mutta kuitenkin sympaattisen puoleensavetävää ja huumorilla höystettyä saaden myös aikuiset lämpenemään.”
– Keskisuomalainen 16.7.2007